diumenge, 29 de setembre de 2013

I Fira Steampunk de Barcelona


La benvinguda a l'entrada.
Segons la wiki, Steampunk va començar com un subgènere literari de ciència-ficció especulativa ambientat en una època o món alternatiu on l'energia originada amb les màquines de vapor és usada de manera preponderant, usualment a l'Anglaterra victoriana.
Mostra el que s'anomenen ucronies: desenvolupament alternatiu de la història, a partir d'un punt real. Per exemple, com viuríem el present si Hitler hagués guanyat la Segona Guerra Mundial o si es poguessin fer viatges en el temps des de l'època victoriana.
"Gracias a los avances del mundo moderno y la tecnología desarrollada por el ilustrísimo Dr. Emmet Brown aseguramos la última vanguardia en experiencias vacacionales interdimensionales." Safaris Temporales. El noble arte de la caza.
Safaris Temporales.
Es juga amb anacronismes entre invents tecnològics ficticis com els que es troben a les obres de H. G. Wells o Verne i elements actuals com ordinadors i telèfons mòbils.

"Elektroxoc! El proyecto de fabricación de la primera
chopper eléctrica de estilo "retro" del planeta."

Formiga mecànica al stand de Safaris Temporales
Exposiciò de prototips de diferents inventors.
El moviment ha traspassat el món de la literatura, el cinema, el còmic i s'expandeix a tots els vessants artístiques i socials.Dins del marc de la convenció europea, Euro Steam Con, aquest any 2013, s'hi afegeixi la I Fira Steampunk de Barcelona, en un entorn molt encertat com és l'Estació del Nord.


Molts dels seguidors del moviment s'han construït el seu personatge, tan amb costuming com en el seu transfons literari: Van vestits amb molts elements fets per ells mateixos i et poden explicar qui es el seu personatge i que el representa.


Un esdeveniment destinat a reunir a aficionats, expositors i comerciants en un ambient 100% Steampunk.L'ambient de la teteria.
  
Un te amb gel? - Barrets sombreros second chance

L'oficial de cerimònies i l'orfebre.


Tècniques de venda infal·libles. PropCorn
Sally's Song Dolls

Joguines i maquinaria.

 

Maquillaje corporal Clock Tower Industries i l'stand amb concurs de J.R. Santasusana

Eduard Grau. Maquetas, escultura, props, ficticios, dibujo, diseño...

Joyas. Somnii Artifex.
La Luna de Septiembre. Scrapbooking.

sally's song dolls store
Organitzat per les associacions i comerços que formen el grup Barcelona Steampunk: Madame Chocolat, El Costurero Real, Cabaret de Medianoche i Anacrónicos.

Mes info a www.convencionsteampunk.com i als links de cada referencia.

6 comentaris:

 1. En primer lloc us felicito pel vostre blog i us volem donar les gràcies des de PropCorn per mencionar el nostre stand com un mètode de venda infal·lible, ens animeu a seguir endavant. Gràcies. https://www.facebook.com/PropCorn

  ResponElimina
 2. Enhorabona pel post i les fotos :)

  ResponElimina
 3. Un magnífic esdeveniment i unes fotografies esplèndides.
  Felicitacions des de Mèxic

  ResponElimina
 4. Mehan encantado las fotos, espero q en el 2014 estes tambien para figurar dentro de tu album jeje! nos vemos

  ResponElimina