dilluns, 2 de juny del 2014

Sherpa +ReeKohl

ReeKohl presentant III
El dissabte 31 de maig va tenir lloc un vetllada roquera que podriem anomenar d'intimista.



Després de la presentació personalitzada de la banda que obria la nit, ReeKohl, a càrrec del periodista Federico Navarro, es va començar a escalfar l'ambient de la sala RockSound.
Redescobrim una sala Rocksound, amb un escenari força decent en tamany i il·luminació, i un so realment bo. Em pregunto si es la mateixa sala que recordava...


ReeKohl ens van presentar, en una formació cada cop mes ben perfilada, el seu últim treball, III, amb reminiscències dels 80... i es va atrevir amb alguna versió, com "A Kind of Magic de Queen"!




Intervenció d'Amadeo de Mescaleros per interpretar un parell de temes.








Després, i amb una altre introducció a càrrec de Fede, amb tota la lírica dels Baron, va començar José Luís Campuzano "Sherpa", qui va ser baixista, cantant i compositor dels Barón Rojo a la seva millor época.


Va començar al·legant problemes bronc-respiratoris que afortunadament va semblar controlar a base de cubates, amb una banda d'acompanyament, els "Sherpientes", amb el que es va anar convertint en una nit entre amics.


Amb un repertori bàsicament dels clàssics de Barón Rojo, amb alguna pinzellada dels seus treballs en solitari, que van ser ben acceptats pel públic assistent.
L'ambient es va anar escalfant, a l'hora que anava agafant un caliu familiar entre artista i públic, amb col·laboracions a la veu del mateix ReeKohl i de Amadeo de Mescaleros, i amb un diàleg fluid amb la resta d'assistents. Si fa 20 anys ens haguessin dit que estaríem en aquestes tessitures, no ho haguéssim cregut!


















Just acabar l'actuació, en Sherpa es va barrejar entre el públic per xerrar, firmar i fotografiar-se amb tothom que li ho demanés.

Una nit per la memòria del que va ser la gran època del Heavy Nacional. Una nit per a recordar.

Larga vida al Rock & Roll!

1 comentari:

  1. Que bien lo poneis, yo mas bien diria que fue una pena de concierto... que si me dicen que van a tocar y cantar unos aficionados es que me ahorro la pasta...

    Sinceramente sherpa, me has caido a los pies, lo que fuiste y lo que has quedado... en fin, que le vamos a hacer...

    ResponElimina